Pure Italiaanse cosmetica zonder overbodige elementen. Volledig ontwikkeld in eigen laboratorium. Niet getest op dieren. Met huidverbeterende, duidelijk zichtbare resultaten!


Reiniging

Cleansing lijn van Diego Dalla Palma: Wil je een gezonde huid of huidverbetering? Dan beginnen we bij de basis STAP 1 de reiniging. Als de cellen niet goed schoon zijn, kunnen ze niet goed communiceren. Worden werkstoffen niet goed opgenomen en zal de huid zijn glow verliezen. Wij adviseren altijd op de huid 2x daags te gaan reinigen. Heb je een vochtarme of droge huid, start dan met de Detox Milk & Tonic, deze gouden combi zal je huid binnen een week laten stralen. Heb je een vette huid, dan is de detox mousse echt iets voor jouw.  Het activeert het huidzuiveringssysteem en stimuleert de celregeneratie. Een uitgebalanceerde huid is ontvankelijker en kan de werkzaamheid van de nieuwe multi-revitaliserende 51 +3 HYALU COMPLEX ™ maximaliseren.

Hydraterende Lijn

Moisturising lijn van Diego Dalla Pama: Heeft cellulaire bio-revitalisatie en reactivering van genen die betrokken zijn bij hydratatie: een schoonheidsbehandeling om de “dorst” van de huid te lessen en het welzijn van de vochtarme en droge huid te herstellen. Verbeterd met Hydra-gen-complex.

Anti-Age Lijn

ICON TIME | Lijn van Diego Dalla Palma: Het activeert de bio-revitalisatie van cellen en de bescherming van het huidondersteuningssysteem. Verrijkt met zilver, goud en platina met kostbare stimulerende eigenschappen. Geschrikt voor de huid met beginnen lijntje.

Zuiverend Lijn

De Purifying Lijn van Diego Dalla Palma: Brengt de huid weer in balans een Lijn en schoonheidsbehandeling die de talgproductie herstelt, waardoor verwijde poriën en oneffenheden minder zichtbaar worden voor een vlekkeloze huid en een egale teint. Deze is verrijkt met Bakuchiol ACN.

RESURFACE²

RESURFACE² gebruikt de kracht van een mix van zuren en geconcentreerde en zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten. Vermindert zichtbaar rimpels, acnelittekens, onvolkomenheden en een oneffen teint, met respect voor de delicate huidbalans. Verrijkt met REVIVYL ™.

Skin map

ONZE HUID VERTELT ONS LEVEN. Het doel van de nieuwe SKIN MAP-lijn is om de toestand van de huid in elk deel van het gezicht te identificeren en een specifieke en gerichte behandeling te creëren, aangepast voor elke klant, met buitengewone en onmiddellijke resultaten, gebaseerd op EPIGENETICS, de wetenschap die bestudeert hoe de externe omgeving de expressie van ons DNA en het uiterlijk van onze huid of de variatie in individuele delen van het gezicht beïnvloedt. SKIN MAP-producten zijn verrijkt met ROYALACTIN EPI-peptide, (Pentapeptide-48), een innovatief biomimetisch peptide, geboren uit geavanceerde studies van epigenetica, met bio-revitaliserende werking. Het bootst de krachtige werking van Royalactina na, die in royal jelly zit, en versnelt de epidermale regeneratieprocessen, waardoor de huidschade als gevolg van externe factoren en een onevenwichtige levensstijl wordt hersteld.


Gold Elixir Anti Aging Serum

Een luxe formule met een vullende en gladmakende werking voor tijdloze schoonheid. Ontworpen om rimpels en tekenen van veroudering actief tegen te gaan. Sublieme infusie van goud, met een van GOUDEN collageenbasis en het aminopeptidecomplex “” no-ageers peptides “”, die nieuwe collageenproductie stimuleren en rimpels, slappe huid en tintverlies tegengaan. Verrijkt met gouden microcapsules van hyaluronzuur die in contact met de huid smelten en een helder, schoon gevoel geven. Een luxe formule met een vullende en gladmakende werking voor tijdloze schoonheid. Ontworpen om rimpels en tekenen van veroudering actief tegen te gaan. Prijs 89,95