In 2017 starte ik mijn salon aan de Talmastraat 43, met meerdere beauty ondernemers onder 1 dak. Niets is leuker om samen te werken en collega’s te hebben! Zo werk ik ook buiten de deur met andere bedrijven op het beauty gebied, samen kun je van elkaar leren en elkaar inspireren. Denk hierbij aan een combi van haar en make-up: Bruidsarrangementen, Workshops, Fotoshoots en ga zo maar door.

Van kleins af aan heb ik al een passie voor mode en beauty. Met een mode/marketing en schoonheidsspecialiste opleiding op zak dacht ik, dit kan toch wel wat hipper hier! Vaak merkte ik dat wij hier in Groningen achterliepen met de trends op mode en beauty gebied. Ik ben al snel mijn eigen weg gegaan, zoals de natuurlijke wenkbrauwen te behouden en strak te shapen. Geen gekke ronde boogjes meer! We kijken wat er bij jou past “Het is mijn passie om jou te laten stralen” , door de juiste advies op het gebied van make-up/ huidverbetering en verschillende behandelingen ga ik jouw helpen! 

Na 8 jaar voor een baas gewerkt te hebben werd het tijd om mijn eigen energie en creativiteit te kunnen laten zien. Ik vind ontwikkeling heel belangrijk, ik hou van een uitdaging en volg daarom geregeld trainingen/workshops om mezelf te blijven ontwikkelen. Zo ben ik in 2018 naar Bologna (Italië) gereisd met 10 mede collega’s uit het Nederland. (Een studiereis aangeboden door Diëgo Dalla Palma), wat ontzettend gaaf was! Naast mijn eigen ontwikkeling vind ik het ook super leuk om mijn klanten iets te leren! Uiteindelijk moeten jullie zelf thuis aan de slag. Door jullie onze tips & tricks te leren, gaat dit helemaal lukken. Maar wel met de juiste producten:

Diëgo Dalla Palma is het huidverbeterings merk waar we mee werken in de salon: De producten van Diego dalla Palma professional zijn bijzonder door het unieke complex 51 + 3 HYALU COMPLEX™. Exclusief ontwikkeld en gepatenteerd als merk en als samenstelling.

  • Sterk in huidverbetering
  • Exclusieve formule 51 + 3 hyalu complex™
  • Producten zijn dermatologisch getest
  • Bewezen resultaten
  • Zonder belastende stoffen die de huid kunnen irriteren
  • Dierproefvrij
  • Italiaans product ontworpen met respect voor de omgeving

Naast huid verbetering hebben we ook een professionele make-up lijn met hoogwaardige ingrediënten: RVBLAB een merk met 40 jaar ervaring! Het exclusieve Italiaanse merk is ontworpen door een team van internationale make-up artiesten en is gekend voor zijn kwaliteit en uitstraling.

U kunt in de salon onder meer terecht voor losse behandelingen denk hierbij aan wenkbrauwen shapen , Lash-lift, Make-up & Huid advies, Workshops, PMU Powders Brows, Waxen en verschillende huid beterende behandelingen. Deze zijn gericht op rust en ontspanning.