WAT HOUD EEN
BROW TREATMENT IN?

Dit is een unieke behandeling om prachtige strakke wenkbrauwen te krijgen. Tijdens deze behandeling wordt een passende vorm van de wenkbrauw gecreëerd. Het veranderd de manier waarop uw kijkt en wat nog belangrijker is, hoe je je voelt. Een mooie strakke wenkbrauw maakt je oogopslag helemaal af.

In tegenstelling tot de “normale” wenkbrauw behandeling die we allemaal wel kennen van het pijnlijke epileren met de pincet, worden uw wenkbrauwen bij ons op maat gemaakt door een combinatie van verschillende technieken. Deze zorgen voor een mooie transformatie in het gezicht.

HOE GAAN WE TE WERK?
Wanneer u voor het eerst bij ons in de Brow Bar komt beginnen we met een persoonlijk, passend advies op maat. Hierbij begin ik met het bekijken van de huidige wenkbrauwen. Er wordt gekeken naar de richtlijnen en de vorm van uw gezicht en uw natuurlijke haarkleur. Ook kijken we goed naar uw huidtype, is deze bijvoorbeeld vet, droog gevoelig? Dit doe ik om te bepalen met welke producten we te werk ga. 

De shape behandeling exclusief kleuring bestaat uit het volgende:

Cleansing: Het grondig reinigen van de wenkbrauw en de huid zodat de kleuring optimaal pakt.

Waxing: Dit is koude wax die ook voor de gevoelige huid perfect werkt. Het haalt bijna elk haartje weg, ook de donshaartjes.

Tweezing: Hiermee epileer we pijnloos de laatste haartjes weg.

Eye brow trimming: we knippen de overtollige haartjes weg.

Amely Beauty Salon & Brow Bar werkt alleen met specialisten. Daardoor wordt de behandeling altijd uitgevoerd door kundig en gekwalificeerd personeel.