is een unieke behandeling om prachtige strakke wenkbrauwen te krijgen. Tijdens deze behandeling wordt een passende vorm van de wenkbrauw gecreëerd. Het veranderd de manier waarop uw kijkt en wat nog belangrijker is, hoe je je voelt. Een mooie strakke wenkbrauw maakt je oogopslag helemaal af.

In tegenstelling tot de “normale” wenkbrauw behandeling die we allemaal wel kennen van het pijnlijke epileren met de pincet, worden uw wenkbrauwen bij ons op maat gemaakt door een combinatie van verschillende technieken. Deze zorgen voor een mooie transformatie in het gezicht.

Wanneer je voor het eerst bij ons in de salon komt beginnen we met een persoonlijk, passend advies op maat. Wat zou jij graag willen?  Er wordt gekeken naar de richtlijn van de haartjes, de volume, de vorm, maar ook naar je gezicht en haarkleur.

Vanuit daar gaan we kijken naar de mogelijkheden, om jouw natuurlijke wenkbrauw(en) een boost te geven!

De shape behandeling exclusief kleuring bestaat uit het volgende:

Cleansing: Het grondig reinigen van de wenkbrauw en de huid zodat de kleuring optimaal pakt.

Waxing: Dit is koude wax die ook voor de gevoelige huid perfect werkt. Het haalt bijna elk haartje weg, ook de donshaartjes.

Tweezing: Hiermee epileer we pijnloos de laatste haartjes weg.

Eye brow trimming: we knippen de overtollige haartjes weg.

*shapen + kleuren is de meest geboekte behandeling.

BeautysalonAmely werkt alleen met specialisten. Daardoor wordt de behandeling altijd uitgevoerd door kundig en gekwalificeerd personeel.