IEDERE HUID IS UNIEK,
OOK DIE VAN JOU!

Jouw huid verdient daarom de juiste verzorging die optimaal aansluit bij jouw specifieke behoeften. Samen kijken we naar de juiste behandeling. Aan de hand van een uitgebreide huidanalyse bepalen wij welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid. In samenwerking met Diego Dalla Palma streven wij naar huidverbetering!

 

DE BEHANDELINGEN:

Herfst behandeling 

We hebben dit keer niet 1 maar 2 nieuwe seizoensbehandeling voor jullie! 

Kom genieten op onze voor verwarmde stoelen.

Fresh-up 60 min.  (korte herfstbehandeling)

Deze heerlijke behandeling is voor mensen, die niet zo lang kunnen liggen maar wel een up to date huid conditie willen hebben. Echt een must voor na de zomer! De fresh-up behandeling bestaat uit: een welkoms ritueel met warme herfst geurende kompressen, massage reiniging met de exfolianting cleansing cream (deze reiniging verwijderd dode huidcellen, waardoor de teint gladder en de huid egaler en zuiver wordt.) Exfoliant Tonic, De diepte reiniging is een 3D peeling poeder (een mix van kruiden en algen, die de huid diep reinigen). Het verwijderen van onzuiverheden, Pluming Hyalu-Maker (een masker geschikt voor na blootstelling aan extreme weersinvloeden, kou, zon, wind. Het serum- textuur hersteld intensief de huid, waardoor het direct gehydrateerd, zacht, fris en stevig is). Tijdens het masker ontvang je decolleté/schouder massage. We sluiten de huid af met 1 van onze favoriete 24-uurs crèmes, aansluitend bij jouw huidtype. 

Let op! Deze behandeling is zonder wenkbrauwen shapen, deze kan je los erbij boeken. 

 

Luxe herfst gezichtsbehandeling 90 min.

Wil je echt even genieten? Kom helemaal tot rust met deze luxe en nieuwe seizoensbehandeling van Diego Dalla Palma. (incl. GRATIS wenkbrauwen shapen) de behandeling bestaat uit: een welkoms ritueel met warme herfst geurende kompressen, massage reiniging met de exfolianting cleansing cream (deze reiniging verwijderd dode huidcellen, waardoor de teint gladder en de huid egaler en zuiver wordt.) Exfoliant Tonic, De diepte reiniging is een 3D peeling poeder (een mix van kruiden en algen, die de huid diep reinigen). Het verwijderen van onzuiverheden, Nieuw het super oog masker, een rustgevend relax masker voor de ogen en kritieke puntjes. Shock behandeling voor heldere ogen, met diamantstof. Tijdens het masker word er een heerlijke arm/hand massage gegeven met de Super Moisturising crème. Maar er komt nog meer: 

Gold elixer serum, verrijkt met gouden microparels van hyaluronzuur die smelten wanneer het met de huid in contact komt. Is ook voor thuis een aanrader! Vervolgens brengen we multi corrigerende oogcontour gel aan, voorkomt en vermindert teken van vermoeidheid (wallen en donkere kringen) en het tekenen van veroudering (fijne lijntjes en expressielijnen). We sluiten de huid af met een bijpassende 24-uurs crème,  die jouw huid nodig heeft.

Is een dermocosmetische behandelingen die gericht is op het ontgiften van de cel om de cellulaire levensduur te verbeteren. Geweldig resultaat na 1 behandeling:

 1. Wenkbrauwen shapen
 2. Reiniging van de huid
 3. Welkom massage
 4. Dieptereiniging (amandelzuur peeling)
 5. Verwijderen van onzuiverheden
 6. Masker met bosbes en vitamine B
 7. Afsluitende met een ontgiftende crème SPF 15

PRIJS BEHANDELING €79,00

Waarom is een Detox behandeling ? Cellen worden ontgift waardoor er een betere cel communicatie overdracht kan plaatsvinden. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat erfelijkheid, goede genen maar 25% van de conditie van de huid bepaalt. Over 75% van uw huidconditie heeft u dus zelf zeggenschap. Gun uw huid de tijd om te herstellen.

De producten bevatten ACN voor een behandeling van de vette en onzuivere huid, met een talg normaliserende, antibacteriële en ontstekingsremmende werking. De producten hebben een herstellende werking zonder de huid uit te drogen.

PRIJS BEHANDELING €79,00

Voor een actieve acne huid is het raadzaam om meerdere behandelingen te ondergaan en thuis de producten te gebruiken voor een optimaal resultaat. Laat u adviseren door ons.

Even helemaal ontspannen, dan is deze gezichtsbehandeling een aanrader!

 1. Wenkbrauwen shapen
 2. Reiniging van de huid
 3. Welkom massage
 4. Dieptereiniging (enzymatische peeling)
 5. Verwijderen van onzuiverheden
 6. Ceramide concentraat
 7. Hydraterende massage met hydrating repair oil-serum
 8. Hydraterend pluming masker
 9. Afsluitende met een hydraterende crème

PRIJS BEHANDELING €79,00

Waarom is een Moisturising behandeling belangrijk voor de huid? Een hydraterende behandeling voor een gedehydrateerde en droge huid. De producten zijn versterkt met het hyalu4plump complex. Het doel van de behandeling is de huid intensief hydrateren. Voor de Moisturising behandeling bevat het 51+3 HYALU COMPLEX™ een verhoogde concentratie van hyaluronzuur en ceramiden.

RESURFACE2 een gezichtsbehandeling waarbij we gebruik maken van een cosmetische peeling met milde fruitzuren. Afhankelijk van de huidconditie en jouw wensen adviseren wij je een passende behandeling voor jouw huid.

Deze zorgen voor optimale huidregenererende resultaat! Bent u op zoek naar vermindering van fijne lijntjes, grove poriën, pigmentvlekken, acnelittekens en onvolkomenheden? Dan is deze behandeling echt geweldig!

PRIJS BEHANDELING €79,00

Het nieuwe tijdperk van huid vernieuwende behandelingen Resurface is een innovatieve peeling die de lederhuid bereikt. Een behandeling die zichtbare resultaten oplevert, zonder onaangename bijwerkingen.

Een anti-aging behandeling (FIL LIFT) die geschikt is voor de huid vanaf 25 jaar. Vanaf deze leeftijd begint het verouderingsproces al. Het is een behandeling die de zelfbewuste vrouw regelmatig boekt om er zo lang mogelijk jong uit te blijven zien. Stel rimpeltjes en verslapping nog even uit door deze behandeling te boeken. In een goed verzorgingsregime past het om een of twee keer per jaar de anti-age behandeling af te wisselen met een Derma freqentie. 

Fillift is een natuurlijke botox, dankzij de actieve ingrediënten 51+3 Hyalu Complex, Collalift 18, Dermaplex-peptide en Amplified BTX Hexapeptide.

De producten van Fillift zorgen ervoor dat je huid in goede conditie blijft en dat de compactheid van de huid verbeterd wordt. Hierdoor krijgen de rimpels minder kans zich te ontwikkelen en krijgt je huid een betere structuur.

PRIJS BEHANDELING €89,00

In deze gezichtsbehandeling wordt gewerkt met de professionele producten van Diego Dalla Palma (parfumvrij), een huidverbeterend cosmeticamerk.

Fillift geurreis, reinigings massage van de huid, wenkbrauwen shapen, diepte reiniging, baddage gelaat en decolleté, verwijderen van onzuiverheden, bindweefsel gezichtsmassage (verjongend), anti-age serum met peptiden, supermask gelaat, verstevigende oogverzorging, verstevegende anti-age creme, huid- en verzorgings advies.

Frisser, egaler, gladder of minder lijntjes? Wat is jouw wens?

Heb jij last van een doffe of vlekkerige huid, of stoor jij je juist aan die grove en onregelmatige structuur? Neem dan afscheid van je oneffen huid! Een behandeling met Microneedling heeft algemene huidverbeterende eigenschappen. 

Resultaat

Tijdens een behandeling worden er op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in de huid gemaakt. Door de microwondjes komen groei- en helende factoren vrij, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Het gevolg: de huid gaat zich gedragen als een jongere huid. Celvernieuwing treedt op en de huid wordt hierdoor zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert. Na een Microneedling behandeling is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger.

PRIJS BEHANDELING €95,00

Een behandeling speciaal voor de: gevoelige, meest kwetsbare en oncologische huid.

Het vermindert irritatie en brengt de fysiologische afweer van de huid in evenwicht. De huid wordt gekalmeerd en wordt beschermt tegen extreme invloeden. 

De behandeling is geschikt voor alle leeftijden. Specifiek voor de gevoelige huid en/of huid met roodheid , drooghuid en trekkerig gevoel. Ook is de behandeling ideaal voor zwangere vrouwen. 

 

LENITIVO SOOTHING bestaat uit:

 • Micellaire cleansing water – reiniging van de huid 
 • Renewing massage cream – verrijkt met ureum en allantoine , verwijdert dode huidcellen. Verzacht en voedt de huid. 
 • CERAMIDE SMELT-IN MASK  – kalmeert en verlicht het gevoel van jeuk. Versterkt de huidbarriere en geeft de huid vocht en voeding. 
 • Soothing anti-redness serum / deeply nourishing anti-ageing serum
 • Soothing eye contour – Om uitdroging , droogheid , rimpels en fijne lijntjes aan te pakken. 
 • Deeply nourishing and soothing cream – Kalmerende en versterkende werking. Verrijkt met ProSENSE PEPTIDE en een multi-ceramidecomplex , beschermt de huid en herstelt. 
 • Uniforming tinted cream SPF50

Belangrijkste actieve ingredienten: 

 • ProSENSE-PEPTIDE – vermindert neurogene ontsteking 
 • CERAMIDE PLUS CPX – herstelt de barrièrefunctie
 • ECTOINE – vermindert ontstekingscascade

Prijs: €69,-   (60 min)

Deze behandeling is exclusief wenkbrauwen shapen, dit kan je online bij boeken. 

 

Be Lifted Plasma is een behandeling waarbij rimpels verminderd worden en de huid gelift wordt zonder te snijden of te injecteren.  Met Be Lifted Plasma is het mogelijk om door middel van plasma flitsen de huid te laten verdampen en wordt de huid getriggerd om collageen en elastine aan te maken.  De plasma flitsen laten kleine korstjes achter , dit noemen we plasmaspot, dit verdwijnt binnen 5-7 dagen.

De behandeling is geschikt voor alle rimpels in het gezicht  , denk hierbij aan:

 • Boven- en onderoogleden
 • Boven- en onderlip
 • Voorhoofd
 • Neuslippenplooi
 • Fronsrimpel
 • Wangen

Voordelen Be Lifted Plasma:

 • Korte behandeling zonder te snijden of injecteren 
 • Korte herstelperiode (5-7 dagen) 
 • In slechts 1 tot 3 behandelingen is het eindresultaat bereikt
 • Minimale bijwerkingen (2 dagen zwelling , 5-7 dagen korstjes) 
 • Ongeveer 2 jaar zichtbaar resultaat 

 

Diego dalla Palma heeft zich aangesloten bij het Responsible Care Programma van bedrijven die betrokken zijn bij duurzame ontwikkeling. Pure Cosmetica zonder overbodige elementen zoals parabenen, paraffine, minerale olien, ethyleen glycol, ftalaten, triclosan of andere ingredienten die de huid belasten of irriteren. Al onze producten worden geproduceerd in Italie met UNI en ISO 9001 gecertificeerde productieprocessen met gebruik van zonne-energie en door een minimum waterverbruik. Niet op dieren getest!

Diego dalla palma professional is gecreëerd om elke vrouw, maar ook elke man, haar/zijn authentieke schoonheid te geven door middel van huidverbetering.

Gerichte behandelingen en gepatenteerde actieve ingrediënten zijn gericht op het herstel van welzijn voor een langdurige schoonheid.