IEDERE HUID IS UNIEK,
OOK DIE VAN JOU!

Jouw huid verdient daarom de juiste verzorging die optimaal aansluit bij jouw specifieke behoeften. Samen kijken we naar de juiste behandeling. Aan de hand van een uitgebreide huidanalyse bepalen wij welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid. In samenwerking met Diego Dalla Palma streven wij naar huidverbetering!

 

DE BEHANDELINGEN:


HERFST | WINTER GEZICHTSBEHANDELING

De herfst/winter komt steeds dichterbij, dus tijd voor een nieuwe seizoensbehandeling! Met de nieuwe producten van Diego Dalla Palma,
die je huid helemaal voorbereid op de kou! Wat kan je verwachten van deze behandeling:

Fase 1 | Welkoms ritueel met warme herfst/winter geurende kompressen van de
armen, schouders, decolleté en gelaat.
Fase 2 | Detox reinigings massage met een over heerlijke en zachte Vitamine C mousse van Diego Dalla Palma.
Fase 3 | Exfoliant tonic is een speciale tonic op basis van 5% fruitzuur. (Tip voor de wintermaanden om je huid thuis een boost te geven).
Fase 4 | Resurface algen peeling is een innovatieve peeling die de lederhuid bereikt. Tijdens het inwerken ontvang je een decolleté en schouder massage.
Fase 5 | Onzuiverheden verwijderen en we gaan kijken welke ampul erbij jouw huidtype past. Deze krijg je na de behandeling mee, om je huid na de behandeling thuis extra te verzorgen. Wil je een volledige kuur aanschaffen ontvang je met deze behandeling 5 euro korting!
(Ampullen kuur voor een week normaal  40,- nu 35,- euro)
Fase 6 | Fillift remodelling masker (tijdens deze behandeling gaan we je wenkbrauwen verven/henna, als je dit extra hebt bijgeboekt)
Fase 7 | Zilver GLOW masker 2de masker deze word helemaal in gemasseerd. 
Fase 8 | Smoothing oogcrème
Fase 9 | Remodelling lifting crème 
Fase 10 | Je ontvangt van ons het 1 ampul, gebruik deze ampul op een gereinigde huid voor het slapen. (’s nachts geneest je huid 7x sneller, dan overdag).
 
Laat je meeslepen in deze heerlijke behandeling van ‍Diego Dalla Palma.
 
PRIJS BEHANDELING € 85,00
(De behandeling is incl. GRATIS wenkbrauwen shapen)
 
Past deze behandeling bij mijn huidtype? Ja, we maken de behandeling passend op jouw huidbehoeften.
 
Boek online je afspraak via deze site , rechts onderaan. Wil je deze behandeling kado doen? Dat kan met onze beauty cadeaubonnen.
 
 

Is een dermocosmetische behandelingen die gericht is op het ontgiften van de cel om de cellulaire levensduur te verbeteren. Geweldig resultaat na 1 behandeling:

 1. Wenkbrauwen shapen
 2. Reiniging van de huid
 3. Welkom massage
 4. Dieptereiniging (amandelzuur peeling)
 5. Verwijderen van onzuiverheden
 6. Masker met bosbes en vitamine B
 7. Afsluitende met een ontgiftende crème SPF 15

PRIJS BEHANDELING €70,00

Waarom is een Detox behandeling ? Cellen worden ontgift waardoor er een betere cel communicatie overdracht kan plaatsvinden. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat erfelijkheid, goede genen maar 25% van de conditie van de huid bepaalt. Over 75% van uw huidconditie heeft u dus zelf zeggenschap. Gun uw huid de tijd om te herstellen.

De producten bevatten ACN voor een behandeling van de vette en onzuivere huid, met een talg normaliserende, antibacteriële en ontstekingsremmende werking. De producten hebben een herstellende werking zonder de huid uit te drogen.

PRIJS BEHANDELING €70,00

Voor een actieve acne huid is het raadzaam om meerdere behandelingen te ondergaan en thuis de producten te gebruiken voor een optimaal resultaat. Laat u adviseren door ons.

Even helemaal ontspannen, dan is deze gezichtsbehandeling een aanrader!

 1. Wenkbrauwen shapen
 2. Reiniging van de huid
 3. Welkom massage
 4. Dieptereiniging (enzymatische peeling)
 5. Verwijderen van onzuiverheden
 6. Ceramide concentraat
 7. Hydraterende massage met hydrating repair oil-serum
 8. Hydraterend pluming masker
 9. Afsluitende met een hydraterende crème

PRIJS BEHANDELING €75,00

Waarom is een Moisturising behandeling belangrijk voor de huid? Een hydraterende behandeling voor een gedehydrateerde en droge huid. De producten zijn versterkt met het hyalu4plump complex. Het doel van de behandeling is de huid intensief hydrateren. Voor de Moisturising behandeling bevat het 51+3 HYALU COMPLEX™ een verhoogde concentratie van hyaluronzuur en ceramiden.

RESURFACE2 een gezichtsbehandeling waarbij we gebruik maken van een cosmetische peeling met milde fruitzuren. Afhankelijk van de huidconditie en jouw wensen adviseren wij je een passende behandeling voor jouw huid.

Deze zorgen voor optimale huidregenererende resultaat! Bent u op zoek naar vermindering van fijne lijntjes, grove poriën, pigmentvlekken, acnelittekens en onvolkomenheden? Dan is deze behandeling echt geweldig!

PRIJS BEHANDELING €75,00

Het nieuwe tijdperk van huid vernieuwende behandelingen Resurface is een innovatieve peeling die de lederhuid bereikt. Een behandeling die zichtbare resultaten oplevert, zonder onaangename bijwerkingen.

Een anti-aging behandeling (FIL LIFT) die geschikt is voor de huid vanaf 25 jaar. Vanaf deze leeftijd begint het verouderingsproces al. Het is een behandeling die de zelfbewuste vrouw regelmatig boekt om er zo lang mogelijk jong uit te blijven zien. Stel rimpeltjes en verslapping nog even uit door deze behandeling te boeken. In een goed verzorgingsregime past het om een of twee keer per jaar de anti-age behandeling af te wisselen met een Derma freqentie. 

Fillift is een natuurlijke botox, dankzij de actieve ingrediënten 51+3 Hyalu Complex, Collalift 18, Dermaplex-peptide en Amplified BTX Hexapeptide.

De producten van Fillift zorgen ervoor dat je huid in goede conditie blijft en dat de compactheid van de huid verbeterd wordt. Hierdoor krijgen de rimpels minder kans zich te ontwikkelen en krijgt je huid een betere structuur.

PRIJS BEHANDELING €89,00

In deze gezichtsbehandeling wordt gewerkt met de professionele producten van Diego Dalla Palma (parfumvrij), een huidverbeterend cosmeticamerk.

Fillift geurreis, reinigings massage van de huid, wenkbrauwen shapen, diepte reiniging, baddage gelaat en decolleté, verwijderen van onzuiverheden, bindweefsel gezichtsmassage (verjongend), anti-age serum met peptiden, supermask gelaat, verstevigende oogverzorging, verstevegende anti-age creme, huid- en verzorgings advies.

Geen facelift maar wel een strakkere huid, die gelift is met minder rimpels? Met speciale elektroden waarmee we over de huid strijken worden radiogolven in de diepte van de huid gesluisd. De energie van de radiofrequentie bereikt daardoor de dermis. De milde warmte ontwikkeling in de diepte bevordert de nieuwe vorming van collageen en elastine. Zonder belasting of beschadiging wordt het weefsel in de diepte langdurig verstevigd en geregenereerd. Je kunt dit vergelijken met fitness voor je huid.

De huid ziet er gelijk frisser en steviger uit!

Dermafrequentie 3D laat zich in het bijzonder goed inzetten voor:

 • Verjonging van de gezichtshuid en het decolleté
 • Acne littekens / littekens
 • Couperose / gevoelige huid
 • Atrofie / verslapt weefsel
 • Neus-lippenplooi / voorhoofdsrimpel
 • Hangende wangen/ dubbele kin

WERKING: 

 • Geeft een gezonde kleur aan de doffe huid
 • Brengt werkstoffen dieper in de huid
 • Activeert huidherstel
 • Stimuleert colageen/elastine aanmaak
 • Verminderd rimpels en lijntjes
 • Strakkere huid
 • Hersteld littekens
 •  

DE BEHANDELING:
Reiniging, dieptereiniging, Toniseren, activerende werkstofverzorging met ampul en werkstofconcentraat
Dermafrequentie 3D behandeling, anti-age masker, afsluitende verzorging.

PRIJS BEHANDELING €65,00 | 50 MIN  

Deze huid verbeterende behandeling is in excl. wenkbrauwen shapen 

frequentie 3D Full Face behandeling inclusief thuispakket t.w.v. €55,00

Prijs nu eenmalig €99,00 euro | Normaal €120,00

 

 

Frisser, egaler, gladder of minder lijntjes? Wat is jouw wens?

Heb jij last van een doffe of vlekkerige huid, of stoor jij je juist aan die grove en onregelmatige structuur? Neem dan afscheid van je oneffen huid! Een behandeling met Microneedling heeft algemene huidverbeterende eigenschappen. 

Resultaat

Tijdens een behandeling worden er op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in de huid gemaakt. Door de microwondjes komen groei- en helende factoren vrij, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Het gevolg: de huid gaat zich gedragen als een jongere huid. Celvernieuwing treedt op en de huid wordt hierdoor zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert. Na een Microneedling behandeling is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger.

PRIJS BEHANDELING €85,00

WAT IS COAGULEREN?

Coaguleren is het verwijderen van de op de huid gelegen oneffenheden door middel van stroom. U kunt hierbij denken aan kleine bloedvaatjes onder de huid, steelwratjes, ouderdomsvlekken, moedervlekken en papulosa nigra . Tijdens deze behandeling worden huid oneffenheden snel en eenvoudig verwijderd zonder littekens .Bij Epilennium wordt coaguleren met twee verschillende methoden verricht. Er word gebruik gemaakt van de Zapper en coagulatie door middel van een naaldje. Bij beide methoden worden huid oneffenheden verhit met een elektrische laagstroom. Na de behandeling ontstaat een korstje. Als het korstje geheel is genezen is de oneffenheid vaak verdwenen. 

Gedurende de behandeling

Soms ontstaat er tijdens de behandeling tijdelijke roodheid en een kleine verdikking rond het behandelde gebied. Ook kan er een korstje ontstaan en binnen ongeveer twee weken verdwijnen. Het wondje geneest zonder littekenvorming. Gemiddeld zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat (afhankelijk van de grootte).

Prijs per behandeling €45,-

 

Diego dalla Palma heeft zich aangesloten bij het Responsible Care Programma van bedrijven die betrokken zijn bij duurzame ontwikkeling. Pure Cosmetica zonder overbodige elementen zoals parabenen, paraffine, minerale olien, ethyleen glycol, ftalaten, triclosan of andere ingredienten die de huid belasten of irriteren. Al onze producten worden geproduceerd in Italie met UNI en ISO 9001 gecertificeerde productieprocessen met gebruik van zonne-energie en door een minimum waterverbruik. Niet op dieren getest!

Diego dalla palma professional is gecreëerd om elke vrouw, maar ook elke man, haar/zijn authentieke schoonheid te geven door middel van huidverbetering.

Gerichte behandelingen en gepatenteerde actieve ingrediënten zijn gericht op het herstel van welzijn voor een langdurige schoonheid.