IEDERE HUID IS UNIEK,
OOK DIE VAN JOU!

Jouw huid verdient daarom de juiste verzorging die optimaal aansluit bij jouw specifieke behoeften. Samen kijken we naar de juiste behandeling. Aan de hand van een uitgebreide huidanalyse bepalen wij welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid. In samenwerking met Diego Dalla Palma streven wij naar huidverbetering!

 

DE BEHANDELINGEN:

Summer treatment

We hebben weer een heerlijke nieuwe seizoensbehandeling voor jullie! 

Welkoms ritueel met warme , geurende kompressen van de rug. De rug word gescrubt met onze heerlijke nieuwe sauna scrub en sluiten af met een bodylotion.

Sauna scrub
Het gelaat word heerlijk ingemasseerd met onze nieuwe scrub. De exfoliërende eigenschappen van de grote, maar delicate scrubdeeltjes (suiker en ingekapseld hyaluronzuur) speciaal ontworpen om het huidoppervlak te vernieuwen.

Regenerating exfoliating tonic
Verwijdert zachtjes dode en doffe huidcellen voor een meer gelijkmatige , levendige en gladdere huid.

Enzymatische peeling
Verwijderd dode huidcellen , onzuiverheden en verfijnt de huidstructuur.

Tijdens het inwerken word decolleté , schouders en armen ingemasseerd met ICON TIME anti-age mask.

Revitalising anti-age mask
Dankzij het zilver dat in de formule aanwezig is, met zijn reactiverende werking, geeft het energie aan de huid en beschermt het de barrièrefunctie, waardoor het zachter en vitaler wordt.

Serum lotion vit. C
Hydrateert de huid en bestrijdt een vale en grauwe teint , verrijkt met hyaluronzuur.

We sluiten de huid af met een heerlijke verkoelende hyalu gel voor de ogen en een bijpassende SPF crème.

En je krijgt na de behandeling nog een kleinigheidje mee, om je huid summerproof te maken! 

Prijs €87,00

*De behandeling is incl. wenkbrauwen shapen.

Klik op de linkje voor het zien van een voorproefje van de behandeling: 

SNEAK PEEK

Wil je graag wenkbrauwen verven of iets anders toevoegen aan je behandeling? Dat kan! Druk dan op het + zie online agenda / huidbehandelingen. 

Is een dermocosmetische behandelingen die gericht is op het ontgiften van de cel om de cellulaire levensduur te verbeteren. Geweldig resultaat na 1 behandeling:

 1. Wenkbrauwen shapen
 2. Reiniging van de huid
 3. Welkom massage
 4. Dieptereiniging (amandelzuur peeling)
 5. Verwijderen van onzuiverheden
 6. Masker met bosbes en vitamine B
 7. Afsluitende met een ontgiftende crème SPF 15

PRIJS BEHANDELING €79,00

Waarom is een Detox behandeling ? Cellen worden ontgift waardoor er een betere cel communicatie overdracht kan plaatsvinden. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat erfelijkheid, goede genen maar 25% van de conditie van de huid bepaalt. Over 75% van uw huidconditie heeft u dus zelf zeggenschap. Gun uw huid de tijd om te herstellen.

De producten bevatten ACN voor een behandeling van de vette en onzuivere huid, met een talg normaliserende, antibacteriële en ontstekingsremmende werking. De producten hebben een herstellende werking zonder de huid uit te drogen.

PRIJS BEHANDELING €79,00

Voor een actieve acne huid is het raadzaam om meerdere behandelingen te ondergaan en thuis de producten te gebruiken voor een optimaal resultaat. Laat u adviseren door ons.

Even helemaal ontspannen, dan is deze gezichtsbehandeling een aanrader!

 1. Wenkbrauwen shapen
 2. Reiniging van de huid
 3. Welkom massage
 4. Dieptereiniging (enzymatische peeling)
 5. Verwijderen van onzuiverheden
 6. Ceramide concentraat
 7. Hydraterende massage met hydrating repair oil-serum
 8. Hydraterend pluming masker
 9. Afsluitende met een hydraterende crème

PRIJS BEHANDELING €79,00

Waarom is een Moisturising behandeling belangrijk voor de huid? Een hydraterende behandeling voor een gedehydrateerde en droge huid. De producten zijn versterkt met het hyalu4plump complex. Het doel van de behandeling is de huid intensief hydrateren. Voor de Moisturising behandeling bevat het 51+3 HYALU COMPLEX™ een verhoogde concentratie van hyaluronzuur en ceramiden.

RESURFACE2 een gezichtsbehandeling waarbij we gebruik maken van een cosmetische peeling met milde fruitzuren. Afhankelijk van de huidconditie en jouw wensen adviseren wij je een passende behandeling voor jouw huid.

Deze zorgen voor optimale huidregenererende resultaat! Bent u op zoek naar vermindering van fijne lijntjes, grove poriën, pigmentvlekken, acnelittekens en onvolkomenheden? Dan is deze behandeling echt geweldig!

PRIJS BEHANDELING €79,00

Het nieuwe tijdperk van huid vernieuwende behandelingen Resurface is een innovatieve peeling die de lederhuid bereikt. Een behandeling die zichtbare resultaten oplevert, zonder onaangename bijwerkingen.

Een anti-aging behandeling (FIL LIFT) die geschikt is voor de huid vanaf 25 jaar. Vanaf deze leeftijd begint het verouderingsproces al. Het is een behandeling die de zelfbewuste vrouw regelmatig boekt om er zo lang mogelijk jong uit te blijven zien. Stel rimpeltjes en verslapping nog even uit door deze behandeling te boeken. In een goed verzorgingsregime past het om een of twee keer per jaar de anti-age behandeling af te wisselen met een Derma freqentie. 

Fillift is een natuurlijke botox, dankzij de actieve ingrediënten 51+3 Hyalu Complex, Collalift 18, Dermaplex-peptide en Amplified BTX Hexapeptide.

De producten van Fillift zorgen ervoor dat je huid in goede conditie blijft en dat de compactheid van de huid verbeterd wordt. Hierdoor krijgen de rimpels minder kans zich te ontwikkelen en krijgt je huid een betere structuur.

PRIJS BEHANDELING €89,00

In deze gezichtsbehandeling wordt gewerkt met de professionele producten van Diego Dalla Palma (parfumvrij), een huidverbeterend cosmeticamerk.

Fillift geurreis, reinigings massage van de huid, wenkbrauwen shapen, diepte reiniging, baddage gelaat en decolleté, verwijderen van onzuiverheden, bindweefsel gezichtsmassage (verjongend), anti-age serum met peptiden, supermask gelaat, verstevigende oogverzorging, verstevegende anti-age creme, huid- en verzorgings advies.

Frisser, egaler, gladder of minder lijntjes? Wat is jouw wens?

Heb jij last van een doffe of vlekkerige huid, of stoor jij je juist aan die grove en onregelmatige structuur? Neem dan afscheid van je oneffen huid! Een behandeling met Microneedling heeft algemene huidverbeterende eigenschappen. 

Resultaat

Tijdens een behandeling worden er op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in de huid gemaakt. Door de microwondjes komen groei- en helende factoren vrij, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Het gevolg: de huid gaat zich gedragen als een jongere huid. Celvernieuwing treedt op en de huid wordt hierdoor zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert. Na een Microneedling behandeling is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger.

PRIJS BEHANDELING €95,00

WAT IS COAGULEREN?

Coaguleren is het verwijderen van de op de huid gelegen oneffenheden door middel van stroom. U kunt hierbij denken aan kleine bloedvaatjes onder de huid, steelwratjes, ouderdomsvlekken, moedervlekken en papulosa nigra . Tijdens deze behandeling worden huid oneffenheden snel en eenvoudig verwijderd zonder littekens .Bij Epilennium wordt coaguleren met twee verschillende methoden verricht. Er word gebruik gemaakt van de Zapper en coagulatie door middel van een naaldje. Bij beide methoden worden huid oneffenheden verhit met een elektrische laagstroom. Na de behandeling ontstaat een korstje. Als het korstje geheel is genezen is de oneffenheid vaak verdwenen. 

Gedurende de behandeling

Soms ontstaat er tijdens de behandeling tijdelijke roodheid en een kleine verdikking rond het behandelde gebied. Ook kan er een korstje ontstaan en binnen ongeveer twee weken verdwijnen. Het wondje geneest zonder littekenvorming. Gemiddeld zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat (afhankelijk van de grootte).

Prijs per behandeling €45,-

 

Er is geen betere manier om je moeder in het zonnetje te zetten dan met een echte verwenbehandeling. Speciaal voor Moederdag hebben wij een Mommyday treatment samengesteld, een echt verwenmoment!

Het verwennen begint met een heerlijke penseel massage, waarbij de huid  gereinigd word. Fase 2 . werken we met de nieuwe Thermo-revitaliserende scrub van Diego Dalla Palma, deze scrub heeft een exfoliërende werking  en heeft een ingekapseld hyaluronzuur – speciaal ontworpen om het huidoppervlak te vernieuwen, samen met de milde “sauna” werking zorgt het voor een vollere huid (ook verkrijgbaar voor thuis, in 3 verschillende varianten €31,00 / 75ml)

Fase 3. Onzuiverheden verwijderen,  Fase 4. Een unieke ervaring ijsbolmassage / vliesmasker  Fase 5. Vit.C tonic , De behandeling wordt afgesloten met de bestseller anti age crème met spf 30 en ruikt naar de zomer. De ideale behandeling om je moeder in de watten te leggen voor Moederdag!

De Mommyday Treatment kost € 85,00 We pakken het feestelijk in met de behandeling als tegoedbon én ze ontvangt  t.w.v. €36,00 de bestseller anti age crème spf 30 kado !

*Het bijboeken van extra onderdelen zoals shapen van de wenkbrauwen, verven of waxen zit NIET in deze behandeling verwerkt. (Maar kan je online bijboeken)

Diego dalla Palma heeft zich aangesloten bij het Responsible Care Programma van bedrijven die betrokken zijn bij duurzame ontwikkeling. Pure Cosmetica zonder overbodige elementen zoals parabenen, paraffine, minerale olien, ethyleen glycol, ftalaten, triclosan of andere ingredienten die de huid belasten of irriteren. Al onze producten worden geproduceerd in Italie met UNI en ISO 9001 gecertificeerde productieprocessen met gebruik van zonne-energie en door een minimum waterverbruik. Niet op dieren getest!

Diego dalla palma professional is gecreëerd om elke vrouw, maar ook elke man, haar/zijn authentieke schoonheid te geven door middel van huidverbetering.

Gerichte behandelingen en gepatenteerde actieve ingrediënten zijn gericht op het herstel van welzijn voor een langdurige schoonheid.