Beauty-salon

Iedere huid is uniek, ook die van jou!

Jouw huid verdient daarom de juiste verzorging die optimaal aansluit bij jouw specifieke behoeften. Samen kijken we naar de juiste behandeling. Aan de hand van een uitgebreide huidanalyse bepalen wij welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid.

In samenwerking met Diego Dalla Palma streven wij naar huidverbetering.

Herfst  Winter gezichtsbehandeling 🍁🍂
 
Fase 1: Welkoms ritueel met warme geurende kompressen (armen, schouders, decolleté en gelaat)
Fase 2 : Detox reinigings massage
Fase 3 : Exfoliant lotion 5% AHA
Fase 4 : Fruitzuur peeling 20% of 40% 
Fase 5 : Neutraliserende lotion 
Fase 6 : Onzuiverheden verwijderen 
Fase 7 : Icon Time masker + Hot stone massage
Fase 8 : Detox lotion
Fase 9 : Bindweefsel massage gelaat
Fase 10 : Icon Time gold elixer
Fase 11: Icon Time 24 uurs crème 
 
Prijs behandeling + 7 daagse ampullen kuur voor thuis is €115,- (*deze combi behandeling kan maar 10x geboekt worden)
 
_______________________________________
 
Prijs behandeling los = € 79,95 
De behandeling is incl. GRATIS wenkbrauwen shapen!
 
Laat je meeslepen in deze heerlijke behandeling  van ‍Diego Dalla Palma.
 
Boek online je afspraak via de site of bekijk hier het introductie filmpje:
 
 

Is een dermocosmetische behandelingen die gericht is op het ontgiften van de cel om de cellulaire levensduur te verbeteren. Geweldig resultaat na 1 behandeling:

 1. Wenkbrauwen shapen
 2. Reiniging van de huid
 3. Welkom massage
 4. Dieptereiniging (amandelzuur peeling)
 5. Verwijderen van onzuiverheden
 6. Masker met bosbes en vitamine B
 7. Afsluitende met een ontgiftende crème SPF 15

Waarom is een Detox behandeling ? Cellen worden ontgift waardoor er een betere cel communicatie overdracht kan plaatsvinden. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat erfelijkheid, goede genen maar 25% van de conditie van de huid bepaalt. Over 75% van uw huidconditie heeft u dus zelf zeggenschap. Gun uw huid de tijd om te herstellen.
PRIJS 69,95 euro

Even helemaal ontspannen, dan is deze gezichtsbehandeling een aanrader!

 1. Wenkbrauwen shapen
 2. Reiniging van de huid
 3. Welkom massage
 4. Dieptereiniging (enzymatische peeling)
 5. Verwijderen van onzuiverheden
 6. Ceramide concentraat
 7. Hydraterende massage met hydrating repair oil-serum
 8. Hydraterend pluming masker
 9. Afsluitende met een hydraterende crème

Waarom is een Moisturising behandeling belangrijk voor de huid? Een hydraterende behandeling voor een gedehydrateerde en droge huid. De producten zijn versterkt met het hyalu4plump complex. Het doel van de behandeling is de huid intensief hydrateren. Voor de Moisturising behandeling bevat het 51+3 HYALU COMPLEX™ een verhoogde concentratie van hyaluronzuur en ceramiden.
PRIJS 74,95 EURO

RESURFACE2 gezichtsbehandeling heeft drie verschillende peeling paden, deze zorgen voor optimale huidregenererende resultaat! Bent u op zoek naar vermindering van fijne lijntjes, grove poriën, pigmentvlekken, acnelittekens en onvolkomenheden? Dan is deze behandeling echt geweldig!

Het nieuwe tijdperk van huid vernieuwende behandelingen Resurface is een innovatieve peeling die de lederhuid bereikt. Een behandeling die zichtbare resultaten oplevert, zonder onaangename bijwerkingen.

Deze intensieve kuur bestaat uit:

5 behandelingen van €60,- per behandeling. (1x per week)
+ 2 GRATIS thuisproducten! De exfoliant tonic en een serum t.w.v. €66,45 om de behandeling thuis te ondersteunen.

Producten aanbevolen voor thuis gebruik : De Exfoliant tonic AHA 5% een week voor de eerste behandeling, 2x daags aanbrengen (ochtend en nacht). Om zo de huid voor te behandelen voor de eerste behandelig of kuur.

– Exfoliant Tonic AHA 5% 200ml | Prijs €32,00
– Renewal, Rebalancing of Regenererende Serum 15ml | Prijs € 34,95
Het serum gebruik je tijdens de kuur, 2x daags aanbrengen onder je 24 uurs creme (ochtend en nacht).

RESURFACE | KUUR
Prijs €300,00 (5 behandelingen + incl. 2 producten)
1e week | Fresh UP behandeling
2de week | Fresh UP behandeling
Week 3, 4 en 5 de Pro Age of de Skin REFINE behandeling.

Prijs van €74,95 (zonder thuis producten)

1. RESURFACE2 Fresh UP: Eerste behandeling bestaande uit twee sessies voor cliënten die stralingsverlies ervaren en ongelijke teint. Het bereidt zich voor de huid voor volgende en specifieke exfoliërende behandelingen.

Behandeling: Cell detox reiniging, Exfoliant lotion, Ultra-regenerating Algen peeling, Zuurstofcentraat, Neutraliserende Lotion, Intensive soothing serum, Soothing rebalancing Masker, Serum, Rebalancing cream SPF 30.

2. RESURFACE2 proAGE: Een specifieke behandeling ontworpen om rimpels bestrijden en zichtbaar zijn tekenen van veroudering.

Behandeling: Cell detox reiniging, Exfoliant lotion, Zuurconcentraat 20% of 40% anti-age, Neutraliserende Lotion, Intensive soothing serum, Soothing rebalancing Masker, Retinol serum, Rebalancing cream SPF 30.

3. RESURFACE2 skinREFINE: Gerichte behandeling specifiek ontworpen om huidverkleuring tegen te gaan, de nawerkingen van jeugdacne, acnelittekens en ongelijke huidtextuur.

Behandeling: Cell detox reiniging, Exfoliant lotion, Zuurconcentraat 40% anti-imperfection, Neutraliserende Lotion, Intensive soothing serum, Soothing rebalancing Masker, Retinol serum, Rebalancing cream SPF 30.

Een anti-aging behandeling (ICON-TIME) die geschikt is voor de huid vanaf 25 jaar. Vanaf deze leeftijd begint het verouderingsproces al. Het is een behandeling die de zelfbewuste vrouw regelmatig boekt om er zo lang mogelijk jong uit te blijven zien. Stel rimpeltjes en verslapping nog even uit door deze behandeling te boeken. In een goed verzorgingsregime past het om een of twee keer per jaar de anti-age behandeling af te wisselen met een microdermabrasiebehandelingen kuur.

In deze gezichtsbehandeling wordt gewerkt met de professionele producten van Diego Dalla Palma (parfumvrij), een huidverbeterend cosmeticamerk.

Uitgebreide huidanalyse, geurreis, reiniging van de huid, wenkbrauwen shapen, diepte reiniging afgestemd op huidconditie en gezondheid, verwijderen van onzuiverheden, shiatsu gezichtsmassage (verjongend), anti-age serum met peptiden, supermask gelaat, verstevigende oogverzorging, verstevegende anti-age creme, huid- en verzorgings advies.

80 min € 84,95

Microdermabrasie een top behandeling
Microdermabrasie is “hot”en is één van de top behandelingen bij Amely Beauty Salon omdat het snel hele mooie resultaten geeft! Een microdermabrasie behandeling geeft namelijk al na één keer een mooi resultaat. Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan als een oppepper maar ook in kuurverband om het beste en mooiste resultaat te krijgen.

Microdermabrasie wat is dat nu eigenlijk
Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Microdermabrasie in een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

Wat doet microdermabrasie jouw huid
Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Hoeveel behandelingen mag je ondergaan
Je mag 2 maximaal 2 kuren per jaar volgen. Daarna ga je tussentijds het resultaat onderhouden met 1 behandeling per 4-6 weken. Als je een kuur volgt mag je 1 keer per week – 2 weken een behandeling ondergaan.

Is microdermabrasie pijnlijk
Nee, de behandeling is helemaal niet pijnlijk en wordt zelfs als ontspannend ervaren. Dit komt ook door het apparaat waarmee wij werken en de kristallen die wij gebruiken.

Hoe ziet jouw huid eruit direct na de behandeling
Het kan zijn dat jouw huid er even rood uitziet direct na de microdermabrasie behandeling maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. Heel af en toe komt het wel eens voor dat de huid heel lichtjes kan gaan schilferen omdat de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd is, dit is zo mild dat je het nauwelijks ziet.

Duur | 1x 60 minuten
Prijs 84,95

5 euro korting op elke behandeling als je een 6 kuurs-behandeling boekt!

De behandeling – Detox reiniging, Huidanalyse, Diepte Reiniging, Micro-dermabrasie, Onzuiverheden verwijderen, Boost masker, Serum, Vit.C Lotion, Dagverzorging.

RVB staat voor Research, Value en Beauty. Een bewuste keuze die goed vertaald waar het merk voor staat. Productlijnen met hoogwaardige ingrediënten zonder parabenen, minerale oliën, SLES, siliconen, paraffine en andere belastende stoffen.

Diego dalla Palma heeft zich aangesloten bij het Responsible Care Programma van bedrijven die betrokken zijn bij duurzame ontwikkeling. Pure Cosmetica zonder overbodige elementen zoals parabenen, paraffine, minerale olien, ethyleen glycol, ftalaten, triclosan of andere ingredienten die de huid belasten of irriteren. Al onze producten worden geproduceerd in Italie met UNI en ISO 9001 gecertificeerde productieprocessen met gebruik van zonne-energie en door een minimum waterverbruik. Niet op dieren getest!

Diego dalla palma professional is gecreëerd om elke vrouw, maar ook elke man, haar/zijn authentieke schoonheid te geven door middel van huidverbetering.

Gerichte behandelingen en gepatenteerde actieve ingrediënten zijn gericht op het herstel van welzijn voor een langdurige schoonheid.