Over Naomi 

Naomi is Allround Schoonheidsspecialist en ook alweer een tijd bij ons in dienst. Ze begon als stagiaire maar ik kon haar niet laten lopen! Ze voorziet klanten van de perfecte wenkbrauwen, huidadvies, huidverbeterende behandelingen, lash en brow lifting.

Naomi houd van perfectie! Ze is altijd vrolijk en past super bij ons in het team. Ze is van alle markten thuis en is het zeer raadzaam om bij haar een keer heerlijk in de stoel te liggen voor 1 van onze (gezichts)behandelingen. 

Opleidingen gevolgd binnen Amely Beautysalon: 

– Brow training (van Amely)

– Henna Brows Allround (Paula/Beauty by us)

– Lash & Brow lift (Perfect eyelash)

– 3D Derma frequentie (Diego Dalla Palma) 

– Maandelijks trainingen (Diego Dalla Palma)


Training Beauty By Us
 
Henna Brows 
Lash lift
Brow lift 
Fully brows in shape
BEFORE
 
AFTER
 
 

Hi Beauty’s

Mijn naam is Naomi Gernaat, 22 jaar en ik kom uit Sappemeer.

Van jongs af aan wist ik al meteen dat ik deze richting op wou gaan. Op mijn 17e ben ik met veel plezier begonnen aan de opleiding Allround schoonheidsspecialiste op Noorderpoort in Groningen.

Tijdens mijn laatste jaar heb ik een jaar lang stage gelopen bij Amely in de salon en uiteindelijk ben ik hier gaan werken, ik voel me hier al helemaal thuis!

In 2020 heb ik mijn diploma behaald en kan ik mijzelf eindelijk schoonheidsspecialiste noemen.

Wat ik vooral leuk vind om te doen zijn de verschillende wenkbrauw behandelingen , huidadvies/verbeterde gezichtsbehandelingen van Diego Dalla Palma. Ik wil me ook verder specialiseren door trainingen te volgen om mij verder te ontwikkelen en natuurlijk om jullie blij te maken met de nieuwste trends in de beauty branche.

Ik vind het heel belangrijk om iemand te laten stralen en zelfvertrouwen te geven, dit is dan ook mijn missie!

Liefs,
Naomi

P.s. benieuwd naar mijn werk? Klik dan hier boven op de Before & After foto’s