Amely Beauty Salon

"Just a reminder: you're beautiful"

WELKOM

BIJ BEAUTYSALON AMELY

Ondanks dat onze salon t/m 3 Maart 2021 gesloten is, blijven we positief en gaan we achter de schermen gewoon door! Uiteraard doen wij er alles aan om iedereen op afstand te voorzien van de beste adviezen en antwoorden. Wij zijn bereikbaar via telefoon, WhatsApp en e-mail.

  • U bent altijd welkom om producten of 1 van onze DIY home treatment te bestellen: DIY home treatments kosten €15,- Bestel hier!  (bestaat uit een wenkbrauw verf kit of een gezichtsbehandelings kit), deze kits worden helemaal speciaal op maat gemaakt.
  • Huidverbeterende producten van Diego Dalla Palma
  • Professionele make-up van RVB cosmetica 
  • Cadeaubonnen 
  • U kunt ook bij ons terecht voor een gratis online huidadvies, stuur een WhatsApp met de tekst: online huidadvies (zie WhatsApp link, links onder in beeld) en we begeleiden je graag naar een gezonde huid.

VANAF 3 MAART 2021 zijn wij weer open! Eindelijk mogen we weer doen wat we het liefste doen. We kunnen niet wachten om te beginnen en zien jullie graag in 1 van onze salons.

Tot snel!

Liefs X Amely en Naomi 

Over Naomi

Van jongs af aan wist ik al meteen dat ik deze richting op wou gaan. Op mijn 17e ben ik met veel plezier begonnen aan de opleiding Allround schoonheidsspecialiste op Noorderpoort in Groningen.

Ik vind het heel belangrijk om iemand te laten stralen en zelfvertrouwen te geven, dit is dan ook mijn missie!

Over Amely

In 2017 starte ik mijn salon aan de Talmastraat 43, met meerdere beauty ondernemers onder 1 dak. Niets is leuker om samen te werken en collega’s te hebben! Zo werk ik ook buiten de deur met andere bedrijven op het beauty gebied, samen kun je van elkaar leren en elkaar inspireren.

Huidbehandelingen

Iedere huid is uniek, ook die van jou! Jouw huid verdient daarom de juiste verzorging die optimaal aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Brow-bar

Dit is een unieke behandeling om prachtige strakke wenkbrauwen te krijgen. Tijdens deze behandeling wordt een passende vorm van de wenkbrauw gecreëerd. Het veranderd de manier waarop je kijkt en wat nog belangrijker is, hoe je je voelt. Een mooie strakke wenkbrauw maakt je oogopslag helemaal af.

Onze producten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus

Alle producten bekijken?